10-11-2013, 03:37 PM
Pozwoliłem sobie w wątku, może komuś się przyda...
dlaczego? zasilane z dowolnego napięcia, tu akurat 12V, mniej elementów...
dlatego zamiast "Reverse out state" na wejściu lepsze by było na wyjściu, przynajmniej dla każdego mojego zastosowania
Generalnie v.2.51 działa wyraźnie sprawniej od wcześniejszych. Niecierpliwie oczekuję poprawionej wersji. Przydałby się też taki wsad dla HW 1.1.
Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.
camel
wilkxt napisał(a):masz duzo ustawieńto tylko część, ma być więcej
wilkxt napisał(a):takie chwilowe mało pocieszjace rozwiazanie problemuha
wilkxt napisał(a):Watchdoog dziala Oktak, watchdoog działa i działał, tylko wyłącza się (ginie zaznaczenie) po reboocie i czasem przy jakimś zapisie ustawień - może to ta sama przyczyna
wilkxt napisał(a):tak samo w INP2 wartosc temperatury jest poniezej 200 dlatego ustawia wyjsciaczęść ustawień jest tymczasowa, ale niektóre wymagają takiego odwrotnego ustawienia, bo przekaźniki są na driverach npn i odwracają działanie
dlaczego? zasilane z dowolnego napięcia, tu akurat 12V, mniej elementów...
dlatego zamiast "Reverse out state" na wejściu lepsze by było na wyjściu, przynajmniej dla każdego mojego zastosowania
wilkxt napisał(a):Watchdoog masz odpalony na OUT2na razie tylko ten, a docelowo w 80% są użyte dwa
Generalnie v.2.51 działa wyraźnie sprawniej od wcześniejszych. Niecierpliwie oczekuję poprawionej wersji. Przydałby się też taki wsad dla HW 1.1.
Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.
camel
<t></t>