01-29-2024, 03:12 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-29-2024, 03:17 AM przez uzytkownikjakis.)
podłączyłem ładowarkę do telefonu oraz laptopa
jak widać pokazuje moc wszystkiego a nie outletu
W połączeniu z funkcją Harmonogram umożliwia pomiar zużycia energii w wybranych przedziałach czasowych np. dla różnych taryf.
po polsku harmonogram to (scheduler) (sidebar)
jak wyświetlić jakas grafike z uyzycia energii no chciałbym tak zobaczyć ile zużywa energii dany outlet chyba po to to kupiłem
i czasami nie powinno byc 7 aoutletów (asddd.png)
" Aby zaktualizować oprogramowanie układowe, musisz najpierw włączyć aktualizację na karcie Access. "
chyba chodziło o (dostęp)
))__
przy probie aktualizacji
Wiadomość zwrócona przez urządzenie: "Unknown error" na wersje " 1.10b (18 lipca 2023)" no ale ja mam chyba SW 1.13-tcPDU
jak widać pokazuje moc wszystkiego a nie outletu
W połączeniu z funkcją Harmonogram umożliwia pomiar zużycia energii w wybranych przedziałach czasowych np. dla różnych taryf.
po polsku harmonogram to (scheduler) (sidebar)
jak wyświetlić jakas grafike z uyzycia energii no chciałbym tak zobaczyć ile zużywa energii dany outlet chyba po to to kupiłem
i czasami nie powinno byc 7 aoutletów (asddd.png)
" Aby zaktualizować oprogramowanie układowe, musisz najpierw włączyć aktualizację na karcie Access. "
chyba chodziło o (dostęp)
))__
przy probie aktualizacji
Wiadomość zwrócona przez urządzenie: "Unknown error" na wersje " 1.10b (18 lipca 2023)" no ale ja mam chyba SW 1.13-tcPDU