09-09-2013, 12:17 AM
@kaktus
Chyba trochę przesadzasz z krytyką albo niezbyt dokładnie przeglądasz forum bo temat wgrywania softu
był wałkowany wielokrotnie i każdorazowo jak ktoś miał problemy to zaraz dostawał wskazówki na forum
To samo tyczy się instrukcji i opisów.Trzeba trochę pogrzebać ale są ogólnie dostępne bez problemów.
Z twojego postu nie dowiedziałem się niczego nowego od tego co już było opisywane wielokrotnie.
Uważam ,że interakcja ze stony moderatorów na forum jest bardziej niż wzorowa.
@jacek
Sam korzystam z wirtualnej stacji meteo i jestem b.zadowolony.
Chyba trochę przesadzasz z krytyką albo niezbyt dokładnie przeglądasz forum bo temat wgrywania softu
był wałkowany wielokrotnie i każdorazowo jak ktoś miał problemy to zaraz dostawał wskazówki na forum
To samo tyczy się instrukcji i opisów.Trzeba trochę pogrzebać ale są ogólnie dostępne bez problemów.
Z twojego postu nie dowiedziałem się niczego nowego od tego co już było opisywane wielokrotnie.
Uważam ,że interakcja ze stony moderatorów na forum jest bardziej niż wzorowa.
@jacek
Cytat:Z uwagi na to, że jestem metopatą bardziej potrzebny mi jest czujnik ciśnienia. Kupiłem go do raspberry pi, ale jakoś chyba wolał bym to na LK uruchomić.Ciśnienie u Ciebie tak bardzo nie różni się od ciśnienia 10 czy 20 km dalej więc możesz skorzystać z jakiejś stacji meteo których jest mnóstwo w necie a jednocześnie "oszczędzasz ograniczoną ilość wejść w LK.
Sam korzystam z wirtualnej stacji meteo i jestem b.zadowolony.
<t></t>