11-09-2015, 04:00 PM
Czy jest jakiś układ cyfrowy lub układ elektroniczny a nawet schemat elektryczny, który byłby sterowany wyjściami na RELAYs (IDC10-1). Odpowiednia kombinacja z IDC10-1 pozwoliłaby odebrać poprzez ekspander konkretną czwórkę sygnałów cyfrowych 0/1 z dołączonych czujników. Ekspander taką czwórkę wyprowadzałby na we INP1..4D Lan kontrolera.
Mogę napisać stronkę na zewnętrzny serwer, przy pomocy której te dane byłyby obrabiane na potrzeby użytkownika przy współudziale LK. Bardzo mi brakuje dużo większej ilości we cyfrowych 0/1. Budowanie systemu z wielu LK nie wchodzi w rachubę.
Tak to sobie wyobrażam:
Ustawiając kombinację załączeń na wyjściach IDC10-1 odczytuję czwórke stanów na INP1..4D z danej czwórki sygnałów pochodzących z czujek cyfrowych.
Mogę napisać stronkę na zewnętrzny serwer, przy pomocy której te dane byłyby obrabiane na potrzeby użytkownika przy współudziale LK. Bardzo mi brakuje dużo większej ilości we cyfrowych 0/1. Budowanie systemu z wielu LK nie wchodzi w rachubę.
Tak to sobie wyobrażam:
Ustawiając kombinację załączeń na wyjściach IDC10-1 odczytuję czwórke stanów na INP1..4D z danej czwórki sygnałów pochodzących z czujek cyfrowych.
<t></t>