Hello PluginLibrary!

This is a sample PluginLibrary Plugin (which can be disabled!) that displays this message on all pages.

...and this is the hellopl_example template.


Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program na Androida dla LanKontrolera
#21
Witam!
Czy dla starszej wersji HW:1.2 SW:3.15 ten program może działać? Po zainstalowaniu co chwilę pojawia się komunikat "Error 1109: The specified URL is not valid:/st0.xml" i nic nie można zrobić?
Pozdr,
<t></t>
Odpowiedz
#22
trzeba by leciutko zmodyfikowac kod, ale nikt nic nie pisałe wiec nie rozwuijałem tego tematu dalej.
ale jest to do zrobienia.
Odpowiedz
#23
...fajnie by było, żeby pamiętać również o użytkownikach poprzednich wersji - przecież nie będę za każdym razem kupował nowej wersji skoro poprzednia działa całkiem nieżle..., a jeśłi za chwilę pojawi się v3???
Jeśli mogę prosić o modyfikację kodu dla starszej wersji, to będę zobowiązany. Programik wygląda na bardzo funkcjonalny. Do tej pory radzę sobie skrótami URL na pulpicie telefonu, ale przy sterowaniu powyżej 1 urządzenia zdalnie w krótkim czasie to już mało wygodne - zwłaszcza podczas jazdy (steruję bramą wjazdową i od niedawna garażową) - więc mógłbyś :roll:
<t></t>
Odpowiedz
#24
przypominam się...
<t></t>
Odpowiedz
#25
Jesli sterujesz brama wjazdowa i garazowa to polecam zrobic sobie program samemu. Obsluga dwoch przyciskow do otwierania i zamykania zajmie Ci jakies 4-5h puzzlowania
<t></t>
Odpowiedz
#26
Dear Tomek! I'm Adam from Hungary. I use the google translator.
I bought a lan control, it is very good! I build the heater control, you want to look your lk2man application's source code.please share it!
when I finished the application, I share it on the forum Thank you!


Drogi Tomek!
Jestem Adam z Węgier. Używam google tłumacz.
Kupiłem sterowania sieci LAN, to jest bardzo dobry!
Buduję kontroli grzałki, chcesz spojrzeć na kod źródłowy aplikacji. czy możesz podzielić się nim! kiedy skończyłem aplikację, dzielę go na forum Dziękujemy!
<t></t>
Odpowiedz
#27
Witam
Poniewaz planuje dopiero zakup lankontrolera - mam pytanie. Czy przy pomocy zalaczonego programu dla androida mozna serowac przekaznikami rowniez "impulsowo" tak jak przez panel www ?
Pozdrawiam
<t></t>
Odpowiedz
#28
witam,
Hmm.
nie bardzo rozumiem IMPULSOWO
Tomek
Odpowiedz
#29
Niejasno się wyraziłem. Impulsowo tzn czy jeśli wcześniej ustawie w panelu www ze dane wyjście ma się wyłączać np pp 0.5sek po załączeniu to sterujac je z androida tak samo jeśli klikne włączy i eylaczy je?
Pozdrawiam
<t></t>
Odpowiedz
#30
Urzadzenie juz posiadam, testuje i dziala rewelacyjnie Smile zgodnie z moimi oczekiwaniami
Jesli moznaby dodac w przyszlej wersji programu na androida opcje zczytywania nazw wejsc inp1-4d z lan kontrolera (lub chociaz wpisywanie ich lokalnie w androidzie) byloby super Smile
<t></t>
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości