04-03-2019, 01:06 PM
Cytat:W chwili obecnej jest w sprzedaży Lk3.5 (LK3 sie skonczyły i zrobilismy maly upgrade), w stosunku do LK3 ma Procka z większym RAMem (64vs 96), troszkę szybszy zegar (72 vs 108) i w miejscu pamieci 24lc32 jest układ wspomagający szyfrowanie(dokładnie to negocjowanie klucza).
W chwili obecnej LK3.5 też nie obsługuje SSL, w przeciągu miesiąca powinna już być ta funkcjonalność w Lk3.5.
Bardzo dobre wieści Działajcie dalej
Z miłą chęcią zakupię LK 3.5 - bo na tej funkcjonalności (szyfrowanie SSL dla funkcji GET dla wszystkich userow, także tych "50" co tylko wywołują GET przez www, aby załączyć przekaźnik) - bardzo mi zależy!
Proszę o informację, jak już będzie upgrade do Lk 3.5 i przetestujecie komunikację po ssl.
Jak pisałem wcześniej - w moim przypadku - to zabezpieczenie ma kolosalne znaczenie dla userow uruchamiających otwieranie/zamykanie szlabanu (przekaźnik) poprzez funkcję GET przez www za pośrednictwem apki na androida.
Przy okazji podpowiem, że jak LK3 schowałem za firewalla (otworzyłem tylko niezbędne porty) - ataki oczywiście się skończyły i od ok. miesiąca LK3 - ani razu się nie zrestartował!
Także czekam
Przy okazji zapytam, czy można zwiększyć ilość userow z 50 do 100 ?
Może by tak na forum utworzyć kategorię LK3.5 i tam wrzucać posty dot. tej nowej wersji?
<t>-----------------------------<br/>
pozdrawiam </obercik></t>
pozdrawiam </obercik></t>