Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błędy w pomiarze temperatury po podłączeniu INP1D-4D
Wpisane jest coś takiego: GET /update?key=XXXXXXXXXXXXX&field1=#18&field2=#18&field4=#20&field5=#20&field7=#19&field8=#19&field3=#43&field6=#41
Rzecz jasna w miejscu XXX jest to co powinno być. Od razu uprzedzam pytanie po co dubluję 3 DSy. Potrzebuję różne okresy pomiarów na wykresach i tak najłatwiej mi było zrobić.

Co do przekaźnika to jest to najzwyklejszy przekaźnik z cewką na 230 i stykami NO i NC. Łączy GND z INPD.

W tej chwili przez dobę miałem całkowicie wypiętą kostkę z LK i nic się nie zmieniło. Na INPD śmieci, na DSach też się zdarzyły.
Tak jak pisałem na samym początku: wcześniej udało mi się to zwalczyć dopiero całkowitym resetem i nowym softem. Dopóki nie spróbowałem znowu podłączyć INPD to wszystko grało.

Jeśli już mowa o problemach to mam też kłopot z "Connection to board was lost". LK przesyła dane na serwer bez żadnych przerw, problem jest tylko z dostępem do tej głównej stronki. Wiem, że problem jest dosyć powszechny i próbowałem się z tym pogodzić, jednak przy wypełnianiu ankiety widziałem, że duża większość osób nie ma problemów z pracą w sieci lokalnej. Czyli jednak da się coś z tym zrobić...
<t></t>
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości