LK SERVER 2.0 - Dostepny! - Wersja do druku +- Forum Tiny Control Solution (https://forum.tinycontrol.pl) +-- Dział: LanKontroler - sprzęt i wersje wsadów, problemy, zastosowanie (https://forum.tinycontrol.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Programy i Serwery (https://forum.tinycontrol.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: LK SERVER 2.0 - Dostepny! (/showthread.php?tid=661) Strony:
1
2
|
LK SERVER 2.0 - Dostepny! - mf0 - 11-24-2015 Witam, Mam przyjemosc poinformowac, ze LK SERVER 2.0 jest juz dostepny! Podstawowe informacje:
Cena: 1 x Licencja na sprzet Raspberry PI - 279zł netto 1 x Licencja + karta SD 8GB - 309zł netto 1 x Licencja + Raspberry PI + karta SD 8GB - 439zl netto 1 x Licencja + Raspberry PI + karta SD 8GB + obudowa + zasilacz - 519zł netto. Licencja jest na stałe przypisana do konkretnego sprzetu ps. To jest dopiero poczatek projektu. Jest jeszcze dużo rzeczy do zrobienia Zalaczam plik PDF z zrzutami ekranu nowego LK SERVER 2.0 Re: LK SERVER 2.0 - Juz w krotce/Coming Soon - Dinkss - 11-29-2015 Cena? Re: LK SERVER 2.0 - Juz w krotce/Coming Soon - naven - 11-29-2015 Czy przy pobieraniu wartości XML przy LK 2.0 najnowszy soft masz problemy z nieprawidłowym/niekompletnym pobieraniem danych? Jeżeli to robiłeś to powiedz mi też proszę dlaczego jest 7x OUT podczas gdy przełączników jest tylko 6? Czy wiesz w jaki sposób powstaje ten XML? Czy to LK go tworzy i wbudowany interfejs odczytuje, czy backend tego interfejsu wrzuca te dane do XMLa? P.S. LK SERVER w Twoim wykonaniu to hardware + software od razu zainstalowany na tym RPI? Re: LK SERVER 2.0 - Juz w krotce/Coming Soon - mf0 - 12-31-2015 Dinkss napisał(a):Cena? Info w pierszym poscie Pozdrawiam MF0 Re: LK SERVER 2.0 - Juz w krotce/Coming Soon - wilkxt - 01-11-2016 naven napisał(a):Jeżeli to robiłeś to powiedz mi też proszę dlaczego jest 7x OUT podczas gdy przełączników jest tylko 6?7 out ma informację o stanie outow (revers lub nie) xmla generuje LK, wpisz na lka adresip/st0.xml i zobzczysz Re: LK SERVER 2.0 - Juz w krotce/Coming Soon - naven - 01-12-2016 wilkxt napisał(a):naven napisał(a):Jeżeli to robiłeś to powiedz mi też proszę dlaczego jest 7x OUT podczas gdy przełączników jest tylko 6?7 out ma informację o stanie outow (revers lub nie) Dzięki. Masz gdzieś dokładny opis xml? W instrukcji coś tam jest, ale niewiele Re: LK SERVER 2.0 - Dostepny! - Venthyl - 04-04-2016 Witam, chcę kupić to urządzenie, proszę o kontakt. Pozdrawiam Re: LK SERVER 2.0 - Dostepny! - elektron81 - 10-23-2016 Witam a czy to musi to być Raspberry Pi czy można tańszy zamiennik a sprzętowo nie są gorsze. Bo nie chcę płacić dodatkowo za nazwę Firmy. Czy dostanę w najtańszej wersji obraz systemu ? Re: LK SERVER 2.0 - Dostepny! - mf0 - 10-23-2016 Dzien dobry. Nie testowalem obrazu na innym sprzecie. Jezeli obraz ktory dziala na Rpi chodzi na innym sprzecie to nie ma problemu z uruchomieniem LK SERVER 2.0 W najtanszej wersji, czyli sama licencja, oczywicie obraz jest dostarczany w formie elektronicznej. Jezeli padnie karta SD to nagra Pan obraz na nowa karte i przy nowej instalacji uzyje Pan licencji ktorą Pan wczesniej kupił. Pozdrawiam; MF0 Re: LK SERVER 2.0 - Dostepny! - API13 - 11-29-2018 Dostępne jest demo? |