Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Integracja z Home Assistant
#11
Nie wiem czy widziałeś jest nowa wersja integracji. Z tego o zauważyłem poprawiony pkt 2 (patrz wyżej) . Zauważyłem zły dzielnik przy ciśnieniu p1.
LK3.6 + 2x ASC711EX_15, 5x DS18B20, BME280, WATCHDOG (router, kamera), ALARM (uzbrajanie, 2x PIR, syrena), ogrzewanie, CWU, podgrzewanie przyłącza wody, poziom szamba, zmierzch, wykres danych od 2016 r.
Odpowiedz
#12
Zaraz spojrzę i zapodam wieczorkiem jak będę miał chwile czasu.
Odpowiedz
#13
(01-01-2021, 06:41 PM)agrest napisał(a):
(11-06-2020, 04:23 PM)marcinb napisał(a): I tak też zrobiłem i dochodzę do momentu w którym piszę wpisz nazwe, adres, login, hasło.
Więc piszę:
LK3
192.168.1.100 albo http://192.168.1.100
admin
admin
I niestety nie mogę znaleźć urządzenia.

Mam ten sam problem. Udało się go Tobie rozwiązać?

Witaj Home działa tylko ip:8123 na takim porcie działa u mnie na malinie
Odpowiedz
#14
what file needs to be backed up before a new installation of Home Assistant, when I have already rewritten the names of the entities to my liking.  well thank you
Odpowiedz
#15
Photo 
I want to ask, I have LK3 and on the Inpd1 input I have a sensor Inductive sensor SN04 N1, NPN NO also works in actions in orig. LK3 is switched on / off via the web setting, e.g. out2. But in the Home Assistant integration, it shows me in the on/off log, but it doesn't start the automation in HA, I have 3 pieces of LK3, the same thing happens. Simply changing the state of Inpd will not turn on any other device in the automation. Where is the problem? well thank you
And after changing the satv, both the icons are still lit at INPD.


Załączone pliki Miniatury
   
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości