Forum tinycontrol

Pełna wersja: LK3.5-NOWY SOFT - KOLEJNE WERSJE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Firmware 1.42a

Wrzuciłem nową wersję, fakt poprawiono wprowadzanie numeru telefonu, ale po wpisaniu wiadomości jaka ma zostać wysłana, pokazuje się "Formularz został przesłany" po przejściu w inną zakładkę i powrót, jest stara treść SMSa.
Reset do fabrycznych był robiony.

Czy można by przy okazji dorobić przycisk "Reset" które restartnie LK3 ??
(06-11-2021, 06:26 PM)marcinb napisał(a): [ -> ]Czy można by przy okazji dorobić przycisk "Reset" które restartnie LK3 ??

Masz namysli restart ustawien do fabrycznych? Jesli tak to jest w zakladce Firmware i backup
(06-11-2021, 06:26 PM)marcinb napisał(a): [ -> ]Czy można by przy okazji dorobić przycisk "Reset" które restartnie LK3 ??

Masz namysli restart ustawien do fabrycznych? Jesli tak to jest w zakladce Firmware i backup

Źle napisałem, RESTART LK3
restart nastepuje po zapisaniu ustawien sieciowych w zakładce sieć/network jak wcisniesz przycisk "Save and reboot"

Lillian

Dzięki za normalne i szczegółowe odpowiedzi w tym wątku
Witam,
Wrzuciłem wersję 1.42b. Wszystko jest OK.

Dzięki
czy w zdarzenich jako opcja do wykonania moze pojawic sie restart LK3? i ponowna prosba o zlapanie min max dla wybranej wartosci
(07-17-2021, 12:30 PM)stAch napisał(a): [ -> ]czy w zdarzenich jako opcja do wykonania moze pojawic sie restart LK3? i ponowna prosba o zlapanie min max dla wybranej wartosci

Może, ale w jakim celu?
Mi na przykład przydałoby się to do tego że jeśli mi się zawiesi i2c - pokazuje -60 to mógłby się zrobić autorestart
(07-23-2021, 08:28 AM)marcinb napisał(a): [ -> ]Mi na przykład przydałoby się to do tego że jeśli mi się zawiesi i2c - pokazuje -60 to mógłby się zrobić autorestart
niekoniecznie wtedy Smile jak padnie i2c to sam kontroler się za jakiś czas wyłoży co doprowadzi do restartu ja mam sporo ostawień początkowych które wykonają się tylko raz po restarcie Smile aktualnie muszę to robić z zewnątrz  podobnie jak łapanie max min